Binnenkijken bij

Wietske en Maarten

Binnenkijken bij Wietske en Maarten: een tijdloze en moderne keuken met een warme uitstraling

Wietske en Maarten hebben hun huis grondig gerenoveerd en daarbij hun keuken vernieuwd met de hulp van Schalk Keuken en Bad. Wat begon met een fietstochtje langs de showroom eindigde in een prachtige keuken die perfect aansluit bij hun wensen. Hieronder vertelt Wietske ons meer over hun keuzes en ervaringen tijdens dit proces.

Een warm welkom bij Schalk Keuken en Bad

Toen Wietske voor het eerst bij Schalk Keuken en Bad naar binnen stapte, voelde ze meteen een klik. “Ik fietste erlangs en dacht: laat ik eens binnenkijken. De keukens spraken me meteen aan. Het is een kleine zaak en dat is wat me trok. Ik wilde niet naar een grote keten, maar liever iets kleinschaligs en persoonlijks”, vertelt Wietske. De betrokkenheid en het luisterend oor van het team bij Schalk Keuken en Bad maakten een groot verschil. “Ze gaven goede adviezen, maar gingen ook heel erg mee met wat wij wilden. Die combinatie was perfect voor ons.”

Heldere wensen

Wietske en Maarten hadden duidelijke ideeën over wat ze wilden in hun nieuwe keuken. “We wilden graag een kookeiland en een koffiecorner, dus met die wensen gingen we naar binnen”, legt Wietske uit. “We gingen voor een tijdloze en moderne uitstraling in de keuken. Geen overbodige tierelantijnen, maar wel een warme en stijlvolle sfeer. Met greeploze lades, kasten in een warme houtlook en veel opbergruimte hebben we de tijdloze en moderne keuken kunnen creëren die we zochten, zonder de warmte te verliezen. Daarnaast wilden we een keuken die ook praktisch en functioneel was. We hebben gekozen voor apparatuur die we echt dagelijks nodig hebben. Met die keuze ben ik nog steeds erg blij”, legt Wietske uit.

Een gezellige leefkeuken

Een van de grootste wensen van Wietske en Maarten was een wijnklimaatkast. “Dat was echt mijn grootste wens”, lacht Wietske. “Het kookeiland staat aan het eind van de woonkamer en vanuit de keuken kan ik mooi de tuin inkijken. Dat geeft een fijne verbinding tussen de keuken, de woonkamer en de tuin. Het is heel praktisch en voelt heel gezellig aan.” De nieuwe keuken van Wietske en Maarten is een open leefkeuken geworden, waar ze graag tijd doorbrengen met vrienden en familie. “Als we gasten hebben, kan ik contact houden vanuit de keuken. Dat is heel leuk en gezellig. Het is echt een ruimte waar we graag zijn,” zegt Wietske enthousiast.

Hartelijke service

De service van Schalk Keuken en Bad was voor Wietske en Maarten een groot pluspunt. “Ze waren allemaal heel hartelijk en goed bereikbaar. Ik voelde me er heel fijn bij. Ze bieden goede kwaliteit, maatwerk en passend advies. Alle onderdelen van de keuken pasten direct en het totaalplaatje klopt helemaal. Als ik ooit nog een nieuwe keuken zou krijgen, zou ik zeker weer naar hen toe gaan”, benadrukt Wietske.