Binnenkijken bij

Marij en Adri

Marij en Adri creërden samen een prachtige zwarte keuken met Schalk Keuken en Bad

Marij en haar man Adri hadden besloten om hun keuken te laten verbouwen, zodat ze deze helemaal naar hun eigen wensen konden inrichten. Na wat onderzoek en het opdoen van ideeën kwamen ze bij Schalk Keuken en Bad terecht. De samenwerking verliep soepel en het resultaat is een prachtige zwarte keuken die perfect past bij hun stijl en behoeften.

Een persoonlijke benadering bij Schalk Keuken en Bad

Via via kwamen Marij en Adri in contact met Schalk Keuken en Bad. Ze werden prettig ontvangen en kregen alle informatie die ze nodig hadden. Het persoonlijke contact en de aandacht voor hun wensen maakte indruk. Marij kon haar ideeën en tekeningen delen met René, de specialist van Schalk Keuken en Bad, en voelde zich gehoord. René dacht actief met hen mee en gaf waardevol advies.

Maatwerk en functionaliteit in de keuken

Marij had een aantal specifieke wensen voor haar keuken. “Tegenwoordig zie je overal van die hoge kastenwanden”, vertelt Marij. “Vanwege mijn reuma wilden we graag een lage keukenopstelling.” René luisterde naar haar behoeften en ging volledig mee in de tekening van Marij. “Vanwege het weglaten van de kastenwand hebben we gekozen om diepe lades in het kookeiland te verwerken. Zo kan alles op een fijne hoogte opgebergd worden.” resultaat was een praktische en ergonomische zwarte keuken die perfect aansluit bij de wensen van Marij en Adri.

Wat vinden jullie het fijnste aan jullie keuken?

“De ruimte in de keuken vind ik ontzettend fijn”, zegt Marij. “Ook het Bora kookafzuigsysteem is een geweldige uitvinding. We dachten eerst dat het even wennen zou zijn maar het werkt echt heel goed!”

“Het fijnste aan de keuken vind ik wanneer ik mijn mooie vrouw in de keuken aan de slag zie”, lacht Adri. “Ook wanneer de kinderen langskomen om te eten dan staan ze rond het kookeiland en kan ik genieten van het zicht. Zo’n nieuwe keuken is het dan echt wel waard. Ik heb er geen minuut spijt van gehad!”

Uitstekende service van begin tot eind

Wat Marij en Adri echt waardeerden aan Schalk Keuken en Bad was de uitstekende service. “René was het vaste aanspreekpunt gedurende het hele proces”, aldus Marij. “We werden niet van het kastje naar de muur gestuurd en konden altijd direct contact opnemen met René. Zelfs na de oplevering van de keuken stopte de service niet. We zouden hem zelfs nu nog kunnen bellen.”

Adri: “René was altijd beschikbaar voor vragen, eventuele aanpassingen en oplossingen. Hij heeft naast onze keuken ook nog veel meer aangepakt, zoals de deuren, het stucwerk en de vloer. Hij kwam altijd zijn woord na. Zo’n service is toch wel heel bijzonder.”