Binnenkijken bij

Marie-José en Ruud

Eén van de parels in onze gezellige woonkeuken is het kookeiland met een exclusief marmeren keukenblad

‘Onze keuken is de spil in het huis, een fijne plek om te zijn, helemaal passend bij ons interieur’, zeggen Marie-José en Ruud. Zij zijn zeer tevreden over hun nieuwe keuken van Schalk Keuken & Bad.

De samenwerking met Schalk Keuken & Bad verliep uitstekend, vertelt Marie-José. ‘Schalk Keuken & Bad is een kleinschalig bedrijf. Daardoor zijn alle lijntjes kort, wat heel prettig is. De service is uitstekend. René was betrokken en vertaalde onze wensen in een mooi ontwerp.’

Prachtig keukenblad
Eén van de parels is het kookeiland met een exclusief marmeren keukenblad, dat in samenwerking met Vriens Natuursteen is aangebracht. ‘We genieten er dagelijks van’, zegt Marie-José. Ook de koffiehoek met het marmeren blad en achterwand van hetzelfde materiaal is echt een aanwinst. Opvallend is de wijnklimaatkast. ‘Die zorgt voor een mooi, speels effect.’ De ruimte wordt verder heel goed benut, geeft Marie-José aan. ‘Door grote lades heb ik veel bergruimte en wat heel bijzonder is, de binnenkant van de kastjes zijn niet wit, maar hebben een antracietgrijze kleur.’

Vier gaspitten op rij
Marie-José staat graag in de keuken om uitgebreid te koken, van Hollandse pot tot Aziatische gerechten. Daarbij maakt ze gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals twee heteluchtovens. Ook het gasfornuis met vier pitten op een rij en de grote spoelbak zijn handige tools in deze prachtige keuken.

Gezellige woonkeuken
Ruud, Marie-José en dochter Guusje vertoeven graag in hun fraaie keuken van Schalk Keuken & Bad. Ook hun volwassen kinderen, familie en vrienden schuiven bij een bezoek altijd gezellig aan op één van de barkrukken. ‘Dat zijn fijne momenten. Als ik sta te koken, komen de anderen er gezellig bij staan met een wijntje of drankje. Onze keuken is echt een heerlijke woonkeuken’, besluit Marie-José.