Binnenkijken bij

Ans en Arthur

Ans en Arthur genieten nu dagelijks van een fijne woonkeuken, voorzien van alle gemakken

‘We hebben een eenvoudige keuken, maar wat we wensten, zit erin. De keuken van Schalk Keuken & Bad is functioneel en mooi uitgevoerd. We zijn zeer tevreden.’

Via familie, die eveneens een keuken bij Schalk Keuken & Bad hadden gekocht, kwamen Arthur en Ans uit bij deze keukenzaak in Oirschot. De gesprekken gingen vlot en binnen afzienbare tijd was de koop gesloten. ‘Een nieuwe keuken werd wel tijd’, lacht Ans. ‘In onze vorige keuken stond nog een gasfornuis van 53 jaar oud, net zo lang als wij getrouwd zijn!’ Ans en Arthur genieten nu dagelijks van een fijne kookomgeving, voorzien van alle gemakken.

Harmonieuze keuken
De moderne keuken heeft twee kleuren, wit en zachtbruin, richting taupe. ‘Mijn man wilde graag de bruinige kleur, maar ik zag het niet zitten om de hele keuken in dezelfde kleur te laten uitvoeren. Wat we nu hebben is een prima oplossing voor ons allebei.’ De kleur van de vriezer en koelkast komt terug in de lijst van de schouw. Bij het kookgedeelte is het materiaal van de achterwand dezelfde als het aanrechtblad. Zo heeft de keuken een harmonieuze uitstraling gekregen.

Prima apparatuur
Ans kookt graag. Daartoe maakt ze gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals een combimagnetron en inductiekookplaat. Onder de bestekladen in dit keukenblok zit een ingebouwde verwarming, keurig netjes weggewerkt. De keuken is echter meer dan een plek om te koken. In de keuken zitten Arthur en Ans geregeld voor een kop koffie, een ontbijtje of het avondeten. ‘Gezellig’, beaamt Ans.