Binnenkijken bij

Mariska en Jari

Compleet ontzorgd voor keuken in Scandinavische stijl

Lichte, fris-zomerse kleuren en een strak design kenmerken de nieuwe keuken en badkamer van Mariska en Jari. Schalk Keuken & Bad hielp hun wensen vormgeven in een ontwerp en ontzorgde hen gedurende de hele verbouwing van hun nieuwe woning.

De strakke mat-witte kasten en de lichte houtlook vormen een gouden combinatie in de keuken in Scandinavische stijl. Die sluit prachtig aan op het heerlijke uitzicht naar buiten. Alles is ingericht op gezelligheid in het gezinsleven, met de hoofdrol voor het kookeiland waaraan Mariska en Jari met de kinderen koken, eten en spelletjes spelen. ‘Het is de centrale plaats in ons nieuwe huis geworden: een echte leefkeuken’, vertellen ze.

Indeling kastruimte
Rondom het kookeiland genieten ze volop van de ruimtelijkheid die ze ervaren. ‘Schalk heeft heel goed meegedacht over de afstand tussen de verschillende onderdelen van de keuken. We hebben zó veel ruimte om te werken. Ook de kastruimte is slim ingericht; dat zie je bijvoorbeeld aan de grote laden onder de kookplaat, waarin we alle pannen kunnen bewaren.’ Verder is het heerlijk om twee goede ovens te hebben en willen ze de Quooker ‘nooit meer kwijt’.

Het badkamerontwerp is in dezelfde frisse toonzetting als de keuken, met de mooie, grote zachtgrijze tegels tegen het wit van de muren en meubels. En met zowel een bad als een grote inloopdouche. In het toilet beneden zien we bij genoemde tegels ook de houtlook weer terugkomen.

Keuken en bad
Het totaalplaatje was mede de reden voor Mariska en Jari om naar Schalk Keuken & Bad te gaan. Ze gingen daarbij af op de goede ervaringen die een vriendin van Mariska al met haar badkamer had. ‘We hebben ideeën uitgewisseld waarbij Schalk heel goed luistert naar wat jouw wensen zijn, maar ook suggesties voor mogelijke verbeteringen geeft. Dat was heel prettig, ze denken er echt met je mee.’